Kompendium for Fgass-sertifisering - digital

515,00 NOK


stk.

Kompendium for F-gass-sertifisering

F-gass-sertifikatet har en gyldighet på 5 år etter utstedelsesdato. Innen denne tiden må du resertifisere deg. For å bli resertifisert må du avlegge en ny og oppdatert teoretisk prøve. Denne prøven inneholder spørsmål fra hele området for F-gass-sertifiseringen, men med en viss overvekt fra de nyeste elementene. Fagspesialisten Svein Gaasholt tar deg gjennom pensumet for fornyelse av F-gass-sertifikatet gjennom vårt online-kurs! Kurset omhandler mye av det som kreves av kunnskaper, for å kunne bli F-gass-sertifisert i kategori 1, 2, 3 eller 4 i henhold til forordningen (EU) nr. 517/2014.

Boken er skrevet og illustrert på en slik måte at den egner seg godt for selvstudium. Innholdet gir deg en god forståelse av hvordan kulde- og varmepumpeanlegg fungerer, om systemer og prosesser, drift og vedlikehold, aktuell HMS, relevante teknologier som erstatter eller minsker anvendelsen av Fgasser, samt sikker håndtering ved bruk av disse.

(For å melde deg på kurset, trenger du å opprette eget brukernvn og passord)
Kurset forutsetter at du har sertifikatet fra før, og da trenger du kun å fornye den teoretiske delen og ta eksamen på et godkjent ISOVATOR-senter.

Les mer om kurset: https://kurs.nemitek.no/mine-kurs/fornyelse-av-f-gass-sertifikat/

 

Forfatter: Svein Gaasholt

Antall sider: 388

Utgiver: Anser AS

År: 2019

Pris:

kr 515,- + mva

Alle våre produkter har 12 måneders bindingstid. Abonnementet fornyes automatisk og løper til oppsigelse.

 

 

Andre kunder har også kjøpt