Kompendium for Fgass-sertifisering - papirbok

785,00 NOK


stk.

Kompendium for Fgass-sertifisering

F-gass-sertifikatet har en gyldighet på 5 år etter utstedelsesdato. Innen denne tiden må du resertifisere deg. For å bli resertifisert må du avlegge en ny og oppdatert teoretisk prøve. Denne prøven inneholder spørsmål fra hele området for F-gass-sertifiseringen, men med en viss overvekt fra de nyeste elementene. Fagspesialisten Svein Gaasholt tar deg gjennom pensumet for fornyelse av F-gass-sertifikatet gjennom vårt online-kurs! Kurset omhandler mye av det som kreves av kunnskaper, for å kunne bli F-gass-sertifisert i kategori 1, 2, 3 eller 4 i henhold til forordningen (EU) nr. 517/2014.

Boken er skrevet og illustrert på en slik måte at den egner seg godt for selvstudium. Innholdet gir deg en god forståelse av hvordan kulde- og varmepumpeanlegg fungerer, om systemer og prosesser, drift og vedlikehold, aktuell HMS, relevante teknologier som erstatter eller minsker anvendelsen av Fgasser, samt sikker håndtering ved bruk av disse.

Les mer om kurset: https://kurs.nemitek.no/mine-kurs/fornyelse-av-f-gass-sertifikat/

(For å melde deg på kurset, trenger du å opprette eget brukernavn og passord)
Kurset forutsetter at du har sertifikatet fra før, og da trenger du kun å fornye den teoretiske delen og ta eksamen på et godkjent ISOVATOR-senter.

Forfatter: Svein Gaasholt

Antall sider: 388

Utgiver: Anser AS

År: 2019

Pris:

kr 785,-

Produktet har momsfritak. Frakt tilkommer ved bestilling av våre papirprodukter.
 

Andre kunder har også kjøpt