Kompendium for Fgass-sertifisering - papirbok

750,00 NOK


stk.

Kompendium for Fgass-sertifisering

Kompendium for F-gass-sertifisering omhandler alt som kreves kunnskaper i for å kunne bli F-gass-sertifisert i kategori 1, 2, 3 eller 4 i henhold til den reviderte forordningen (EU) nr. 517/2014.

Boken er skrevet og illustrert på en slik måte at den egner seg godt for selvstudium. Innholdet gi deg en god forståelse av hvordan kulde- og varmepumpeanlegg fungerer, om systemer og prosesser, drift og vedlikehold, aktuell HMS, relevante teknologier som erstatter eller minsker anvendelsen av Fgasser, samt sikker håndtering ved bruk av disse.

Forfatter: Svein Gaasholt

Antall sider: 388

Utgiver: Anser AS

År: 2019

Pris:

kr 750,-

Produktet har momsfritak. Frakt tilkommer ved bestilling av våre papirprodukter.
 

Fornyelse av F-gass-sertifikatet
Har du F-gass-sertifikat fra 2015 eller før, må du fornye det før 1. juni 2020. Ikke vent for lenge, for det kan være vansklig å booke plass på kurs i 2020. Fagspesialisten Svein Gassholt tar deg gjennom pensumet for fornyelse av F-gass-sertifikatet gjennom vårt online-kurs! Kurset omhandler alt som kreves av kunnskaper for å kunne bli F-gass-sertifisert i kategori 1, 2, 3 eller 4 i henhold til den reviderte forordningen (EU) nr. 517/2014.

Les mer om kurset:

https://kurs.nemitek.no/mine-kurs/fornyelse-av-f-gass-sertifikat/

(For å melde deg på kurset, trenger du å opprette eget brukernavn og passord)
Kurset forutsetter at du har sertifikatet fra før, og da trenger du kun å fornye den teoretiske delen og ta eksamen på et godkjent ISOVATOR-senter.

Andre kunder har også kjøpt