Rørhåndboka Pluss, utgave 2024 - digital i Kompetansebiblioteket

Pris fra 415,00 NOK


Varianter:

Velg en variant
stk.

Rørhåndboka regnes for å være et helt nødvendig oppslagsverk for rørleggeren for å løse utfordringer i hverdagen. Rørhåndboka blir revidert og utvidet hvert år for alltid å være oppdatert på forskrifts- og produktnivå. 

NB! Alle som allerede abonnerer i Kompetansebiblioteket behøver ikke å foreta et nytt kjøp for å få tilgang til den nye utgaven, dette oppdateres automatisk. Rørhåndboka 2024 oppdateres fortløpende og blir snart tigjengelig for alle abonnenter. 


Rørhåndboka Pluss, digital utgave 2024

Digitalversjonen, Rørhåndboka Pluss er den komplette utgaven av Rørhåndboka og fås kun gjennom et abonnement i NemiTeks kompetansebibliotek. Rørhåndboka Pluss kommer med alle kapitler for utførelse, prosjektering og administrasjon. Her får du også tilgang til eldre utgaver og en håndbok om vannskader fra Mycoteam inkludert. 

Kompetansebiblioteket har en egen app hvor du enkelt kan navigere og søke deg frem på en mobil enhet. Dette gjør boken svært brukervennlig under utførelse av rørleggerarbeid.

I Rørhåndboka 2024 får du 19 reviderte blader. 

Av sentrale oppdateringer kan vi nevne:

  • Blader som omhandler tilbakeslagsventiler og ekspansjonskar
  • Blad for tetthetsprøving av vann- og avløpsledninger
  • Blad for ventetider og tappetemperatur for kaldt- og varmtvann  
  • Blad for gjennomføringer i våtromsvegger.

I tillegg er det gjennomført mindre oppdateringer og feilrettinger i en rekke blader.

 

Utgiver: Rørentreprenørene Norge
Utgivelsesår: 2023
Utgave: 2024
 

Priser: 

Rørhåndboka Pluss, digital utgave - standard: 935,-  
Rørhåndboka Pluss, digital utgave - medlemmer i Rørentreprenørene Norge: 515,-  
Rørhåndboka Pluss, digital utgave - student/lærling: 415,- (oppgi evt. student-ID og/eller studiested i bestillingsskjemaet) 

Alle summer er oppgitt i NOK ekskl. mva.  

 

Rørhåndboka 2024 finnes også i en slankere utgave på papir, med det aller viktigste innholdet for praktisk utførelse. Med papirboken følger én unik kodelisens til en tilhørende app, som gjør at man også kan benytte boken på en mobil enhet. Denne appen inneholder kun papirboken og er ikke komplett slik som Rørhåndboka Pluss.


Papirutgaven kan du bestille her.

Andre kunder har også kjøpt