Rørhåndboka Pluss, utgave 2023 - digital i Kompetansebiblioteket

Pris fra 395,00 NOK


Varianter:

Velg en variant
stk.

Rørhåndboka regnes for å være et helt nødvendig oppslagsverk for rørleggeren for å løse utfordringer i hverdagen. Rørhåndboka blir revidert og utvidet hvert år for alltid å være oppdatert på forskrifts- og produktnivå. 

NB! Alle som allerede abonnerer i Kompetansebiblioteket behøver ikke å foreta et nytt kjøp for å få tilgang til den nye utgaven, dette oppdateres automatisk. 


Rørhåndboka Pluss, digital utgave 2023

Digitalversjonen, Rørhåndboka Pluss er den komplette utgaven av Rørhåndboka og fås kun gjennom et abonnement i
NemiTeks kompetansebibliotek. Rørhåndboka Pluss kommer med alle kapitler for utførelse, prosjektering og administrasjon. Her får du også tilgang til eldre utgaver og en håndbok om vannskader fra Mycoteam inkludert. 
 

Kompetansebiblioteket har en egen app hvor du enkelt kan navigere og søke deg frem på en mobil enhet. Dette gjør boken svært brukervennlig under utførelse av rørleggerarbeid.

Utgiver: Rørentreprenørene Norge
Utgivelsesår: 2022
Utgave: 2023

 

Priser: 

Rørhåndboka Pluss, digital utgave - standard: 895,-  
Rørhåndboka Pluss, digital utgave - medlemmer i Rørentreprenørene Norge: 495,-  
Rørhåndboka Pluss, digital utgave - student/lærling: 395,- (oppgi evt. student-ID og/eller studiested i bestillingsskjemaet) 

Alle summer er oppgitt i NOK ekskl. mva.  

 

Rørhåndboka 2023 finnes også i en slankere utgave på papir, med det aller viktigste innholdet for praktisk utførelse. Med papirboken følger én unik kodelisens til en tilhørende app, som gjør at man også kan benytte boken på en mobil enhet. Denne appen inneholder kun papirboken og er ikke komplett slik som Rørhåndboka Pluss.
Papirutgaven kan du bestille her.

Andre kunder har også kjøpt